Q&A Forum

Super User

Super User

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 23:11

δε μπορεί να ανεβάσει εύκολα χιλιόμετρα

Καλησπέρα σας, εδώ και 2 βδομάδες περίπου το αυτοκίνητο όταν είναι γυρισμένο στο αέριο, δε μπορεί να ανεβάσει εύκολα χιλιόμετρα, πάει με το ζόρι μέχρι τα 130 και κάνει κοψίματα σαν κάτι να εμποδίζει το γκάζι. Εχει τοποθετηθεί αέριο τύπου skoda εδώ και 2 χρόνια και είναι η πρώτη φορά που το παρουσιάζει. Είναι αναμένη η μηχανή διαρκώς και στον εγκέφαλο έδειξε βλάβη στον αισθητήρα l1. πρέπει να αλλάξω τον αισθητήρα άμεσα ή πρέπει πρώτα να απευθυνθώ σε αυτόν που εγκατέστησε το αέριο? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 23:09

ΤΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ ΚΑΝΕΙ "ΒΟΥΤΙΑ"

ΟΤΑΝ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ π.χΔΙΟΔΙΑ,ΦΑΝΑΡΙ... ΤΟ ΣΤΡΟΦΟΜΕΤΡΟ ΚΑΝΕΙ "ΒΟΥΤΙΑ"ΣΤΙΣ 500-600 ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΒΗΝΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Η εταιρία PRINS παρουσιάζει το σύστημα υγρού ψεκασμού Direct LiquiMax-2.0 προορισμένο για την ALFA ROMEO 159 JTS, άμεσου ψεκασμού.

Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 11:40

ανάβει το check engine σε zanardi Β4

Το σύστημα είναι zanardi Β4 από την αρχή ανάβει το check engine. Εδώ και μήνες μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: το πάω για ρύθμιση και μετά από ένα μήνα ξανά ανάβει. Στο συνεργείο μου λένε ότι δείχνει πλούσιο μείγμα, το πάω για ρύθμιση και μετά από 100-150 χιλιόμετρα πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει? επισης ειδα στο laptop ότι η ένδειξη των στροφών δεν ήταν απόλυτα σωστή, όταν πάταγες γκάζι για μια στιγμή μηδένιζε και μετά πήγαινε 4000, 6000, στροφές άλλα μόνο στο πρόγραμμα όχι στο αμάξι (ford modeo 1800 mod 2005). Μήπως φταίει ο εγκέφαλος,πλεξούδα μπεκ γείωση;;;; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014 15:46

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Καλημέρα, μου ανάβει το check engine και ο εγκέφαλος δίχνει δότης θερμοκρασίας καυσαερίου. Η βλάβη γίνεται μόνο στην λειτουργία με αέριο. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Το σύστημα είναι Landirenzo. Eυχαριστώ.

Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014 11:30

STAG

STAG

Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 13:30

Αναβει το check engine σε σύστημα tartarini evo

Το σύστημα είνια δυο χρονών. Στην αρχή όλα ήταν Ο.Κ.το μόνο που μετά απο 6 μήνες μου άναψε το check engine. Το σύστημα ειναι tartarini evo, απο την αρχή αναβει το check engine. Εδώ και 3 μήνες μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: το πάω για ρύθμιση και μετά απο ένα μήνα ξαναανάβει, σε ταξίδι και σε κάποιες ανηφόρες ανάβοσβήνει το check engine, και το αμάξι κάνει σαν να είναι μπουκωμένο. Στο συνεργείο μου λένε οτι δείχνει φτωχό μίγμα στις χαμηλές στροφές, το πάω για ρύθμιση και μετά απο ένα μήνα πάλι τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει ???? και αν υποστηρίζετε το συγκεκριμένο σύστημα??

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 18:54

Συμφέρει η εγκατάσταση υγραερίου;

Μένω στην Σταμάτα Αττικής όπου έχουμε αρκετό κρύο το φθινόπωρο και τον Χειμώνα. Χρησιμοποιώ το αυτοκίνητο 3-4 φόρες την ήμερα για 4-10 χιλιόμετρα την φορα. Το ερώτημα είναι : Θα προλαβαίνει ο κινητήρας να γυρίσει στο υγραέριο σε αυτές τις μικρές εξόδους εφόσον πάντα θα ξεκινάει απο κρύος ή σχεδόν κρύος? Μήπως η εγκατάσταση υγραερίου δεν συμφέρει για τέτοια χρήση ?

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2014 11:51

North Italy Gas Systems (N.I.G.S.) - Zanardi

Σελίδα 32 από 68

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

mapMetamorfosi

Μεταμόρφωση

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Λεωφ. Τατοϊου 89,
Τηλ: 210 2835840
Fax: 211 1838459

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος

Τμήμα Πωλήσεων