Q&A Forum

Super User

Super User

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014 09:47

DODGE MAGNUM 5.2 V8

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 14:03

VW SCIROCCO 1.4 TSI - VIALLE

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 13:58

VW GOLF 1.2 TSI BLUEMOTION - VIALLE

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014 13:56

VW TIGUAN 1.4 TSI - VIALLE

Καλησπέρα σας εγώ δεν θέλω να κάνω κάποια ερώτηση. Εβαλα σύστημα lpg πριν 2 μήνες περίπου και είμαι πολύ ικανοποιημενος από το σύστημα που μου βάλετε και την αποδοση του αυτοκινήτου . Συγχαρητήρια για την υπέροχη δουλειά. Συνεχίστε έτσι.

Γειά σας, ενδιαφέρομαι για εγκατάσταση συστήματος υγραεριοκίνησης αλλά έχω αρκετές αμφιβολίες λόγω της αυξημένης κατανάλωσης που παρουσιάζεται! Φίλος μου με σύστημα Icom σε qashqai 1.6 με γέμισμα 50ltr βγάζει περίπου 320χλμ αστικής διαδρομής κάτι που μου φαίνεται αρκετά χαμηλό !!

Καλησπέρα. Έχω τοποθετήσει σύστημα LOVATO από το Μάιο και μέχρι τον Οκτώβριο δεν είχα κάποιο θέμα. Ξαφνικά άρχισε να ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα και το αυτοκίνητο να κάνει διακοπές πιο έντονες με αέριο αλλά και στη βενζίνη. Καταλήγουμε ότι είναι ο πολλαπλασιαστής, αφού άλλαξα και μπουζί (το ένα είχε πάρει υγρασία...). Το αυτοκίνητο στρώνει και όλα καλά μέχρι που πριν από δέκα μέρες και ενώ γέμισα από ένα πρατήριο υγραερίου (Βύρωνας) για 1η φορά ξανάναψε το λαμπάκι του κινητήρα χωρίς όμως κάτι ανησυχητικό. Πήγα αντιπροσωπεία (γιατί άρχισα να μην εμπιστευόμαι τον εγκαταστάτη) και μου είπαν αισθητήρα Λ και ότι θέλει ρύθμιση το υγραέριο. Πάω για ρύθμιση του υγραερίου και σβήνει το λαμπάκι. Αδειάζω υγραέριο και ξαναβάζω από εκεί που έβαζα στο παρελθόν. Πριν από δυο μέρες πάλι λαμπάκι κινητήρα. Μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ

Καλησπερα σας εχω ενα suzuki vitara στο οποιο θα ηθελα να εγκαταστησω συστημα lpg αλλα παραλληλα ειμαι πολυ διστακτικος να το κανω λογω οτι ακουω πολλα προβληματα για τις εδρες και τις βαλβιδες οτι δηλ. αρχιζει η ψωριαση τους διοτι πολλοι εγκαταστατες δεν γνωριζουν να ρυθμισουν τον εγκεφαλο ωστε το μειγμα να ειναι πλουσιο στον θαλαμο καυσεως και συνηθως ειναι φτωχο με αποτελεσμα να επικρατουν υψηλες θερμοκρασιες και να συμβαινει το παραπανω προβλημα που αναφερω! (Υπαρχει εγγυηση για το καπακι και τις βαλβιδες γραπτη απο εσας? ) επισεις η λαδιερα που τοποθετειται καταστρεφει τον καταλυτη και ειναι ενα περιττο και κοστοβορο εξαρτημα ? Γιατι θεωρητικα ουτε και η αμολυβδη μπορει να λιπανει τις βαλβιδες! ευχαριστω και αναμενω τις απαντησεις σας!

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 23:15

μεταλικος ήχος oταν δουλεύει στο υγραεριο

Εδώ και λίγο καιρό ακουω έναν μεταλικο ήχο Οταν δουλεύει στο υγραεριο.. το έχω δυο χρονια περίπου και φοράει το zanardi

Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014 23:13

άρχισε να τρεμοπαίζει το γκάζι

Καλησπέρα, Έχω εγκαταστήσει στο αμάξι(μοντέλο 07) σύστημα υγρερίου Zanaldi εδω και περίπου 40.000χλμ. Πριν απο μια εβδομάδα ταξίδευα με υγραέριο απο Αθήνα για Πελοπόνησο και στην εθνική Καλαμάτας - Πύργου άρχισε να τρεμοπαίζει το γκάζι. Μετά απο περίπου 1χλμ το έκανε άλλη μια φορά και το αμάξι με άφησε, βγάζοντας την ένδειξη ''check engine"..(Σημειωτέον ότι καθόλη την διαδρομή δεν λειτουργούσαν καθόλου οι ενδείξεις της στάθμης του νερού και του λαδιού) Το γύρισα σε βενζίνη και με πήγε στον προορισμό μου καθώς και πίσω στην Αθήνα χωρίς κανένα πρόβλημα. Η ερώτησή μου είναι εαν υπάρχει ιστορικό ασυμβατότητας της συγκεκριμένης τεχνολογίας με το μοντέλο του αυτοκινήτου μου και επίσης, εαν χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποιας άλλης τεχνολογίας beck για να αποφύγω το περισσότερο δυνατόν τέτοιου είδους προβλήματα στο μέλλον? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας.

Σελίδα 31 από 68

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

mapMetamorfosi

Μεταμόρφωση

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Λεωφ. Τατοϊου 89,
Τηλ: 210 2835840
Fax: 211 1838459

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος

Τμήμα Πωλήσεων
Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00-16:30
Σάββατο: 9:30-13:30