Q&A Forum

Super User

Super User

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 18:46

Opel Astra gtc turbo

Καλησπέρα, έχω βάλει στο αυτοκίνητο μου υγραέριο μάρκας LANDIRENZO. Συνήθως πρωινές ώρες και μετά από αρκετές ώρες ακίνητο κατά το άναμα του κινητήρα αρχίζει και ανεβοκατεβάζει στροφές από 700 έως 1500. Αμα ξεκινήσω αργεί να φορτώσει τις στροφές προκειμένου να φύγει το αυτοκίνητο. Μετά απο αυτό όλα κανονικά. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι μου καίει λίγο παραπάνω απο το κανονικό. Επίσης 3-4 φορές όταν είχα αναμμένο το air condition και πάταγα τον συμπλέκτη μου έσβηνε ο κινητήρας (σε χαμηλές στροφές συνήθως στο κατέβασμα από 3η σε 2α η σε σταμάτημα. Ευχαριστώ.

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 18:45

jimny 2000

Γειά σας. Το πρόβλημα που μου εμφανίζει το δικό μου σύστημα Lovato έχει να κάνει με αρρυθμία λειτουργίας κάτω από τις 2.000 στροφές, είτε ζεστό είτε κρύο. Με οποιαδήποτε ταχύτητα στο κιβώτιο μέχρι τις 2.000 στροφές κάνει σαν να μένει από καύσιμο ή από ρεύμα. και γενικώς ρετάρει, χωρίς όμως να γυρίζει σε βενζίνη. Οταν όμως περάσει αυτό τον αριθμό στροφών λειτουργεί κανονικά. Αυτή η δυσλειτουργία δεν εμφανίζεται ποτέ όταν ο κινητήρας δουλεύει μόνο με βενζίνη. Επίσης στη λειτουργία με υγραέριο, πολύ συχνά εμφανίζει το φαινόμενο να χτυπάει "πυράκια". Τι θα μπορούσατε να με συμβουλέψετε; Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 18:45

audi a4 1999 montelo

γεια σας εχω ενα audi a4 στο οποιο εχω αεριο lovato το εχω κανει 110.000 χιλιαδεσ με αεριο οταν το τοποθετησα αρχησε να παιρνει μπροστα οταν ειναι κρυο με την 2 φορα....τωρα οταν ειναι κρυο θελει 6-7φορεσ για να παρει μπροστα...οταν παρει μπροστα κρυο αν πατησω το γκαζι μου κανει διακοπεσ και σκαει, πολλεσ φορεσ σβηνει...εχω αλαγμενα μπουζια μπουζοκαλωδια αισθητηρα αντιψυκτικου υγρου...υπαρχει περιπτωση ναι φταιει καπια ρυθμηση του υγραεριου....?

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 18:36

RENAULT MEGANE 1400 (μοντέλο 1999)

Τοποθέτησα σύστημα υγραερίου(romano) σε επαρχιακή πόλη πριν 6 μήνες. Τις πρώτες δύο εβδομάδες μου έσβηνε συνεχώς όταν σταματούσα σε διασταυρώσεις κλπ. Μου έκαναν κάποια ρύθμιση μέσω υπολογιστή και όλα δούλευαν ρολόι για δύο μήνες περίπου. Όταν ξεκίνησαν οι ζέστες(Ιούνιο) άρχισε πάλι να μου σβήνει μόνο στο υγραέριο και ποτέ στη βενζίνη. Λιγότερο συχνά από τις πρώτες δύο εβδομάδες. Αφού μου έκαναν διάφορες ρυθμίσεις πάλι, καθαρισμό πεταλούδας κλπ δεν διορθωνόταν. Τελικά εν κινήσει το ρύθμισαν πάλι με το λαπτοπ με αποτέλεσμα να μην σβήνει αλλά να έχει ανέβει η κατανάλωση στην βενζίνη τουλάχιστον στο διπλάσιο και το τελικό όφελος στην οικονομία να μειωθεί σημαντικά. Παίρνει καλύτερη ρύθμιση/διόρθωση;

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 18:35

Kia sportage 2008, 142 hp.βενζίνη

Καλησπέρα, έχω βάλει συστημα Vialle σε Kia sportage του 2008.Eχω μείνει αρκετα ευχαριστημένος.Αλλά ενώ η δεξάμενη μου είναι 70lit παίρνει μέσα μονο 45...εξ αρχής...είναι πρόβλημα ρύθμισης ή κατασκευής της δεξαμενής και τι μπορεί να γίνει Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Αποστολή από κινητό Samsung.

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 18:35

NISSAN X-TRAIL

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ZAVOLLI ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4-5 ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΨΑ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΡΙΚΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ, ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΒΑΛΒΙΔΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΝΑ ΣΚΑΕΙ( ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ) ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΝΤΡΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ(ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ) ΑΝΑΒΕ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΛΑΜΠΑΚΙ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ, ΚΑΙ ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΕ ΜΕ ΥΓΡΑΕΡΙΟ Η ΜΕ ΒΕΝΖΙΝΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ’ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 18:34

AURIS 1.6 (αγορά 2007)

Καλή σας ημέρα αγαπητοί, Ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα θέμα που μου παρουσιάστηκε στο αυτοκίνητό μου μάρκας AURIS 1.6 μοντ. 2007 με 170.000 χλμ. Πριν από 3 χρόνια εγκατέστησα στην ΤΟΥΟΤΑ LPG της VIALE. Πριν από ένα μήνα το αυτοκίνητό μου άρχισε να παρουσιάσει περίεργη συμπεριφορά στην οδήγησή του. Το πήγα προχθές στην εταιρεία και σήμερα μου είπαν ότι το αυτοκίνητο δεν έχει συμπίεση και πρέπει να ανοιχθεί το καπάκι... Αυτό όμως πρέπει να το κάνει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο/κατάστημα LPG της VIALE γιατί αυτό δεν έχουν την ενδεδειγμένη άδεια γι΄αυτό. Το αυτοκίνητο είναι στην ΤΟΥΟΤΑ POLIS στο Σταυρό. Ήθελα τη γνώμη σας, την εκτίμησή σας και τη βοήθειά σας. Με ειλικρινή εκτίμηση, Λούκας Κανάρης

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 18:32

toyota hiace μοντελο 19185

οσο εχω αρκετο αεριο στην μπουκαλα σβηνει στο ρελαντι και μυριζει πολυ εντονα.Λιγο πριν τελειωσει το αεριο,δηλαδη στα τελευταια 8 με 10 χιλιομετρα δουλευει καλα. Τι κανω, επισκευη και πεταμα?

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 18:31

Octavia5 1.8tsi

Καλησπέρα.. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, τον τελευταίο μήνα το αυτόκινητο μου όταν ανάβει τρέμει πάρα πολύ με τις στροφές να πέφτουν στις 6500-600 και ακούγεται έτοιμο να σβήσει και αναγκάζομαι να πατάω το γκάζι μέχρι να ζεσταθεί και να γυρίσει στο αέριο που όλα δουλεύουν μια χαρά.Πήγα στο συνεργείο λοιπόν και το βάλαμε στο διαγνωστικό και μου είπαν δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα και ότι φτάει η εγκατάσταση του αερίου..με τα πολλά πάω εκεί που έβαλα το αέριο και μου λέει αφού το έτρεξε στο πρόγραμμα ότι ένα μπεκ δεν ψεκάζει καλά καμιά φορά και μόνο αυτό και ότι φταίνε τα μπεκ της βενζίνης για το ρεταρισμα και για αυτό μου γκαζώνει στο αέριο από πάνω του συχνά και ότι πρέπει να καθαρίσω μπεκ.Τελικά μου πρότεινε να βάλω ένα καθαριστικό μπεκ και να το φουλαρω με 100 βενζίνη και να το δουλέψω μόνο με βενζίνη μέχρι να αδειάσει το ντεπόζιτο και να παρατηρήσω την λειτουργία.Αφού λοιπόν το γέμισα το δούλεψα περίπου 9 μέρες με το ντεπόζιτο αυτό και το αυτοκίνητο μετά από την πρώτη μέρα δεν ακουγόταν καθόλου όλα ρολόι,ούτε τρέμουλο ούτε τίποτα..Δεν μπορούσα α καταλάβω τι έφταιγε..Έτσι στην 9 μέρα και αφού είχα λίγη βενζίνη ακόμα στο ντεπόζιτο πήγα και του έβαλα αέριο..Πρώτον γέμισε με 18 ευρώ το οποίο με παραξένεψε πάρα πολλά γτ συνήθως γεμίσει με 33 περίπου..Δεύτερον μετά από λίγο αφού δούλευε με αέριο και όλα μια χαρά, σταματάω να πάρω κάτι από το σπίτι και μετά δεν μου το γύρναγε σε αέριο.. ( μου το κάνει συχνά αυτό και έχω αλλάξει το modul πριν 4 μήνες ) τέλος πάντων κάνω τις δουλειές μου και την επόμενη μέρα το πρωί το αναβω όλα κανονικά,άλλαξε και σε αέριο μια χαρά όλα πήγα την βόλτα μου περίπου 1 ώρα και πήγα σπίτι..Όταν ξανά κατέβηκα μετά από κάνα ωρο ξεκίνησε πάλι τα ίδια τρέμουλο πολύ έντονο έτοιμο να σβήσει με 500 στροφές και δεν άλλαξε στο αέριο..Νευρίασα πάρα πολύ και κατάλαβα ότι στο αέριο είναι η ζημιά αλλά έχω πέσει σε μλκς εκεί που το έχω βάλει...Τέλος πάντων για να σιγουρευτώ περιμένωνα ζεσταθεί δίνοντας γκάζι για να μην σβήσει και το δούλεψε με βενζίνη για κάμα 10 λεπτό..με φουλ πατήματα και γκάζια για να το ξεμπλορκαρω από το αέριο..αφού το έκανα αυτό το να σταμάτησα δεν έτρεμε τόσο και όταν πήγα πάλι μετά από κάνα δυορο,,το τρέμουλο ήταν ελάχιστο και οι στροφές κανονικές και λογικά όσο πιο πολύ το δουλέψω με βενζίνη δεν θα τρέμει πάλι καθόλου..Το θέμα είναι τι μπορεί να φτάει και συμβαίνει αυτό??Φτάει η βενζίνη η το αέριο δεν μπορώ να καταλαβω και έχω αγχώθει πάρα πολλά γτ δεν βρίσκω άκρη...τι να κάνω??

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 18:29

Bmw e36 318is

Καλησπέρα σας αν και γράφω από 600 χιλιόμετρα μακριά φτάνει και εδώ το όνομα σας. Λοιπόν φορουσα ένα σύστημα wentgas χωρίς πραγματικά κανένα πρόβλημα μέχρι που ήρθε η ώρα του κτεο και ο μάστορας (άλλη ιστορία αυτό) μου είπε να το βγάλουμε έτσι και έγινε βγήκαν όλα του συστήματος μέσα από το καπό έμεινε μόνο μπουκάλα. Μετά το κτεο ξεκινάει ο γολγοθας τής εγκατάστασης.. Ο μάστορας; ξεκινάει την εγκατάσταση με εμένα παρών όσο ήταν εφικτό αυτό μετά το περας της εγκατάστασης το αμάξι δε δουλεψε. Δεν έδινε εντολή για αρχή στην ηλεκτροβαλβιδα να ανοίξει στην πορεία ο μάστορας ήθελε να με πείσει ότι έριξα κάτω τον εγκέφαλο και έπαθε ζημιά και θέλουμε εγκέφαλο και πλεξουδα όλα αυτά ενώ το αμάξι ήταν 4 μέρες μέσα κάπου εκεί του είπα φτάνει και να το βγάλει έξω. Όταν πήρα το αυτοκίνητο διαπίστωσα ότι λείπει το κουμπί το οποίο τελικά το έχασε; κατάφερα και βρήκα ένα όταν το κουμποσα αυτό και διάφορα φισακια στον πνεύμονα κτλ διαπίστωσα ότι το σύστημα τουλάχιστον στο ρελαντί δουλεύει από εκεί και πέρα όταν το αμάξι πιάσει 90 βαθμούς και πάω να γεμίσω ταχύτητες κάνει σαν τρικυλινδρο το πιάνει έτσι και μετά από μαρσαρισμα καλό του φεύγει αν πάω στρωτα δουλεύει οκ. Αυτό το κάνει αλλά όχι τόσο έντονα όταν ξεκουμποσω πνεύμονα κουμπί..θελω λίγο τα φώτα σας να ξέρω που βαδιζω.. Ευχαριστώ

Σελίδα 16 από 68

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

mapMetamorfosi

Μεταμόρφωση

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Λεωφ. Τατοϊου 89,
Τηλ: 210 2835840
Fax: 211 1838459

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος

Τμήμα Πωλήσεων
Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00-16:30
Σάββατο: 9:30-13:30