Q&A Forum

AURIS 1.6 (αγορά 2007)

Καλή σας ημέρα αγαπητοί, Ήθελα τη βοήθειά σας σε ένα θέμα που μου παρουσιάστηκε στο αυτοκίνητό μου μάρκας AURIS 1.6 μοντ. 2007 με 170.000 χλμ. Πριν από 3 χρόνια εγκατέστησα στην ΤΟΥΟΤΑ LPG της VIALE. Πριν από ένα μήνα το αυτοκίνητό μου άρχισε να παρουσιάσει περίεργη συμπεριφορά στην οδήγησή του. Το πήγα προχθές στην εταιρεία και σήμερα μου είπαν ότι το αυτοκίνητο δεν έχει συμπίεση και πρέπει να ανοιχθεί το καπάκι... Αυτό όμως πρέπει να το κάνει ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο/κατάστημα LPG της VIALE γιατί αυτό δεν έχουν την ενδεδειγμένη άδεια γι΄αυτό. Το αυτοκίνητο είναι στην ΤΟΥΟΤΑ POLIS στο Σταυρό. Ήθελα τη γνώμη σας, την εκτίμησή σας και τη βοήθειά σας. Με ειλικρινή εκτίμηση, Λούκας Κανάρης

Αγαπητέ κύριε Κανάρη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εργασία ανοίγματος καπακιού κινητήρα, είναι μία καθαρά μηχανολογική εργασία, πέραν του συστήματος υγραεριοκίνησης, η οποία θα μπορούσε να γίνει σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο ή εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων.

Μετά την επισκευή του κινητήρα, καλό θα ήταν να πραγματοποιηθεί ένας γενικός έλεγχος στο σύστημα VIALLE και κυρίως στο σημείο του κυλίνδρου (ή των κυλίνδρων) που παρουσιάστηκε το πρόβλημα. Αναφορικά με τον έλεγχο του συστήματος Vialle θα ήταν πιο πρακτικό να συνεργαστείτε με ένα συνεργείο ικανό να διαχειριστεί και τα δύο προαναφερόμενα σημεία (τον κινητήρα και το σύστημα υγραεριοκίνησης.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα Βορείων ή Νοτίων Προαστίων (για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας, www.tsopelogiannisautogas.gr ).

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

mapMetamorfosi

Μεταμόρφωση

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Λεωφ. Τατοϊου 89,
Τηλ: 210 2835840
Fax: 211 1838459

mapElliniko

Ελληνικό

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Έναντι Μετρό Ελληνικού