Q&A Forum

Super User

Super User

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 17:04

Δημοσιότητα

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 08:55

Η Autogas Tsopelogianni «κινεί» τα Ιδρύματα

Φέτος τα δώρα των Χριστουγέννων τα φέρνει η Autogas Tsopelogiannis!

Γιατί χαρίζει σε έναν μοναδικό τυχερό ένα πλήρες σύστημα υγραεριοκίνησης και μία διήμερη διαμονή στην μαγευτική Αγόριανη!

Μπες και εσύ τη σελίδα μας στο fb, σχολίασε στο ποστ "Με πόσα καύσιμα πας στην Αγόριανη?" και που ξέρεις....μπορεί να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός!

Για όρους και προϋποθέσεις, εδώ

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016 08:15

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Αύξηση της τιμής της βενζίνης από 1.1.2017

Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την επιβολή νέων φόρων σε πολλά καταναλωτικά αγαθά που χρησιμοποιούμε καθημερινά, ήρθε η στιγμή και για τη δραματική αύξηση της βενζίνης!

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016 19:02

GOLF V 1.4 TSI 122PS

Καλησπέρα, έχω ένα vw golf v 1.4 tsi με κινητήρα caxa 122ps και έχω τοποθετήσει το σύστημα της landirenzo omegas direct. Γενικά δεν αντιμετωπίζω καποιο πρόβλημα στη λειτουργία παρά μόνο βλέπω οτι εντός πόλης η κατανάλωση βενζίνης είναι αρκετά αυξημένη σε σχέση με κίνηση εκτός πόλης. Δηλαδή σε ταξίδι εκτός πόλης παρατηρώ κατανάλωση βενζίνης περιπου 1 λίτρο στα 100χλμ ενώ εντός πόλης είναι γύρω στα 4-5 λίτρα. Είναι σα να δούλευει βενζίνη σχεδόν. Μήπως είναι ρυθμισμένο το πρόγραμμα του ετσι ωστε σε χαμηλές στροφές να δουλευει βένζινη ή μπορεί να φταίει κάτι? Γενικά πόση βενζίνη πρεπει να ψεκάζει κι αν η ποσότητα της πρεπει να αυξομειώνεται αναλογα πχ με στροφες ή με ταχύτητα στο κιβώτιο. Απο τοτε που το τοποθέτησα είναι ετσι η κατανάλωση. Αν το δουλέψω δηλαδή μόνο μέσα στην πόλη, με το ρεζερβουάρ των 55 λίτρων θα βγάλω το πολύ 1200χλμ.

Η Autogas Tsopelogiannis, σταθερά προσανατολισμένη στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία, πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά προς όφελός σας, με μεγάλες προσφορές στη συντήρηση των συστημάτων υγραεριοκίνησης!

Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2016 15:26

Συντήρηση συστήματος LPG MONO AΠΟ 35€

Στην Autogas Tsopelogiannis δεν απολαμβάνετε μόνο το πιο εξειδικευμένο  service LPG με άνεση, σιγουριά και ασφάλεια αλλά  τώρα μπορείτε να το πραγματοποιήσετε και στην πιο ανταγωνιστική τιμή!

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 18:48

Octavia5 1.8tsi

Καλησπέρα.. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, τον τελευταίο μήνα το αυτόκινητο μου όταν ανάβει τρέμει πάρα πολύ με τις στροφές να πέφτουν στις 6500-600 και ακούγεται έτοιμο να σβήσει και αναγκάζομαι να πατάω το γκάζι μέχρι να ζεσταθεί και να γυρίσει στο αέριο που όλα δουλεύουν μια χαρά.Πήγα στο συνεργείο λοιπόν και το βάλαμε στο διαγνωστικό και μου είπαν δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα και ότι φτάει η εγκατάσταση του αερίου..με τα πολλά πάω εκεί που έβαλα το αέριο και μου λέει αφού το έτρεξε στο πρόγραμμα ότι ένα μπεκ δεν ψεκάζει καλά καμιά φορά και μόνο αυτό και ότι φταίνε τα μπεκ της βενζίνης για το ρεταρισμα και για αυτό μου γκαζώνει στο αέριο από πάνω του συχνά και ότι πρέπει να καθαρίσω μπεκ.Τελικά μου πρότεινε να βάλω ένα καθαριστικό μπεκ και να το φουλαρω με 100 βενζίνη και να το δουλέψω μόνο με βενζίνη μέχρι να αδειάσει το ντεπόζιτο και να παρατηρήσω την λειτουργία.Αφού λοιπόν το γέμισα το δούλεψα περίπου 9 μέρες με το ντεπόζιτο αυτό και το αυτοκίνητο μετά από την πρώτη μέρα δεν ακουγόταν καθόλου όλα ρολόι,ούτε τρέμουλο ούτε τίποτα..Δεν μπορούσα α καταλάβω τι έφταιγε..Έτσι στην 9 μέρα και αφού είχα λίγη βενζίνη ακόμα στο ντεπόζιτο πήγα και του έβαλα αέριο..Πρώτον γέμισε με 18 ευρώ το οποίο με παραξένεψε πάρα πολλά γτ συνήθως γεμίσει με 33 περίπου..Δεύτερον μετά από λίγο αφού δούλευε με αέριο και όλα μια χαρά, σταματάω να πάρω κάτι από το σπίτι και μετά δεν μου το γύρναγε σε αέριο.. ( μου το κάνει συχνά αυτό και έχω αλλάξει το modul πριν 4 μήνες ) τέλος πάντων κάνω τις δουλειές μου και την επόμενη μέρα το πρωί το αναβω όλα κανονικά,άλλαξε και σε αέριο μια χαρά όλα πήγα την βόλτα μου περίπου 1 ώρα και πήγα σπίτι..Όταν ξανά κατέβηκα μετά από κάνα ωρο ξεκίνησε πάλι τα ίδια τρέμουλο πολύ έντονο έτοιμο να σβήσει με 500 στροφές και δεν άλλαξε στο αέριο..Νευρίασα πάρα πολύ και κατάλαβα ότι στο αέριο είναι η ζημιά αλλά έχω πέσει σε μλκς εκεί που το έχω βάλει...Τέλος πάντων για να σιγουρευτώ περιμένωνα ζεσταθεί δίνοντας γκάζι για να μην σβήσει και το δούλεψε με βενζίνη για κάμα 10 λεπτό..με φουλ πατήματα και γκάζια για να το ξεμπλορκαρω από το αέριο..αφού το έκανα αυτό το να σταμάτησα δεν έτρεμε τόσο και όταν πήγα πάλι μετά από κάνα δυορο,,το τρέμουλο ήταν ελάχιστο και οι στροφές κανονικές και λογικά όσο πιο πολύ το δουλέψω με βενζίνη δεν θα τρέμει πάλι καθόλου..Το θέμα είναι τι μπορεί να φτάει και συμβαίνει αυτό??Φτάει η βενζίνη η το αέριο δεν μπορώ να καταλαβω και έχω αγχώθει πάρα πολλά γτ δεν βρίσκω άκρη...τι να κάνω??

Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 18:47

hyundai coupe 06'

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΤΗΣ BRC 4 ΓΕΝΙΑΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΛΑ 60000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΟΝΟ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΛΙΑ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΙΕΣΗ ΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΝΕΙ ΟΣΤΟΣΟ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΠΡΕΣΑΡΕΙ Η ΤΡΟΜΠΑ ΣΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΗ ΛΙΓΟ ΒΑΡΗ ΘΟΡΙΒΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΑΙ

Σελίδα 15 από 68

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

mapMetamorfosi

Μεταμόρφωση

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Λεωφ. Τατοϊου 89,
Τηλ: 210 2835840
Fax: 211 1838459

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος

Τμήμα Πωλήσεων
Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00-16:30
Σάββατο: 9:30-13:30