Q&A Forum

Daihatsu cuore 2009

Έχω σύστημα υγραερίου BRC, το έχω περάσει το 2010 και έχω κάνει πάνω 60.000χλμ. Τα σέρβις που έχω κάνει είναι τα φίλτρα και τίποτα άλλο, μέχρι που ξεκίνησε το πρόβλημα να μου κάνει ατροφίες πέρσι τον χειμώνα και να μου το γυρνά μόνο του σε βενζίνη. Η επίσκεψη στον μάστορα είχε ρύθμιση και ένα αισθητήρα αλλαγή, το πρόβλημα παρέμενε και στα κρύα έκανε το ίδιο πράγμα και ο μάστορας κατέληξε ότι έχει κάτι βουλωμένο(σωληνάκι, δεξαμενή) ή έχει πρόβλημα ο πνεύμονας και πρέπει να τον ανοίξει για να δει τι γίνετε και να αλλάξει το σετ, ωστόσο δεν πρόλαβε να κάνει κάτι γιατί ήρθαν οι ζέστες και το αυτοκίνητο δούλευε κανονικά χωρίς ούτε ένα πρόβλημα όλο το καλοκαίρι , μέχρι τώρα που έπεσε η θερμοκρασία ξεκίνησε πάλι τα ίδια τι μπορεί να είναι; Eμείς εδώ έχουμε βαρύ χειμώνα(Ν. Κοζάνης). Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!!

Αγαπητέ κύριε Μουκίδη,

Σε συνέχεια της περιγραφής του προβλήματος που μας περιγράφετε και με κάθε επιφύλαξη, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το πρόβλημα της ατροφίας του κινητήρα και η μεταγωγή σε βενζίνη οφείλεται στην μειωμένη θερμοκρασία πνεύμονα του συστήματος υγραεριοκίνησης ή σε δυσλειτουργία - εσωτερικό ελάττωμα του πνεύμονα.

Αναλυτικότερα, όσον αφορά την περίπτωση της μειωμένης θερμοκρασίας του πνεύμονα, μπορεί να οφείλεται στις εξής περιπτώσεις:

  • Κολλημένο θερμοστάτη
  • Βουλωμένο κύκλωμα ψύξης
  • Ανεπαρκή αντλία κυκλώματος αντιψυκτικού κ.α.

Τα προαναφερόμενα αίτια εμφανίζουν πιο έντονα τα συμπτώματα κατά τις κρύες ημέρες.

Επιπρόσθετα, εάν δεν εντοπισθεί κάποιο από τα προαναφερθείσα αίτια, θα προχωρούσαμε σε λειτουργικό έλεγχο του πνεύμονα .

Δεδομένης της πολυπλοκότητας του συστήματος και των κανόνων ασφαλείας που πρέπει να εφαρμόζονται, θα σας προτείναμε να επισκεφτείτε κάποιο αδειοδοτημένο - εξειδικευμένο συνεργείο, προκειμένου να ελεγχθεί η σωστή λειτουργία των αναφερόμενων εξαρτημάτων και του μειωτήρα, να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες και να εντοπιστεί η αιτία του προβλήματος.

Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα απο τα εξειδικευμένα κέντρα After Sales Service της εταιρείας μας. Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα καταστήματα, μπορείτε να ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.tsopelogiannisaftersales.gr .

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν

πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη ή ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

mapMetamorfosi

Μεταμόρφωση

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Λεωφ. Τατοϊου 89,
Τηλ: 210 2835840
Fax: 211 1838459

mapElliniko

Ελληνικό

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Έναντι Μετρό Ελληνικού
Λεωφ. Βουλιαγμένης 70,
Τηλ/Fax: 210 9626633


mapAgia

Αγία Παρασκευή

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Πλησίον Πλ. Αγίας Παρασκευής
Λεωφ. Μεσογείων 409,
Τηλ/Fax: 210 6012839


Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων

Τμήμα Πωλήσεων κατάστημα Μεταμόρφωσης, Ελληνικού & Αγ. Παρασκευής
Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00-17:00, Σάββατο: 9:00-14:00

Λογιστήριο
Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-16:30, Σάββατο: κλειστά

After Sales Service
Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-16:30, Σάββατο: κλειστά

Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής εδώ cards2018