Q&A Forum

colt czt 150 mitsubishi

εχω αεριο 2,5 χρονια χωρις κανενα προβλημα.αφου πηγα το αμακι μου σε ενα αλλο συνεργειο απλα για να μ κανει σερβις στο αμαξι στο αεριο μου ειπε οτι θα μ καθαρισει της μπεκιερες και θα κανει το αμαξι μου να μ φτιαξει το χαρτι γιατι ηταν λαθος.απο αυτην την μερα και μετα το αμαξι μου δεν μου δουλευει καλα και μου αναβει το τσεκ.το σφαλμα που βγαζει ειναι το Ρ0300. Αφου το ξανα πηγα εκει που το ειχα βαλει κ προσπαθει να μ το επαναφερει το μονο που μπορεσε ειναι απλα να μ φτιαξει λιγο το χαρτι και τιποτα αλλο.μετα απο 2 μερες αναβει παλι το τσεκ κ το αμαξι δν κραταει ρελαντι...στην βενζινη το αμαξι δουλευει μια χαρα..... πραγματικα θελω απλα να μν ξανα αναψει το τσεκ και ν λειτουργει το αεριο σωστα.τι πρεπει να κανω; δν μπορω αλλο να πληρωνω και να μν φτιαχνεται το αμαξι.μεχρι πριν το παω το αμαξι σε αλλον ηταν μια χαρα χωρις κανενα προβλημα.

Αγαπητέ κύριε Μήτρου,

H βλάβη που αναφέρατε, δηλώνει κακή ανάφλεξη σε όλους τους κυλίνδρους του κινητήρα η οποία θα μπορούσε να οφείλεται:

1. Σε λανθασμένη αναλογία ποσότητας αερίου καυσίμου/αέρα
2. Σε αστοχία του συστήματος ανάφλεξης
3. Σε φθορά των βαλβίδων του κινητήρα

Στην πρώτη περίπτωση, θα πρέπει να ελεγχθεί το σύστημα υγραεριοκίνησης και πιο συγκεκριμένα:

• Η μπεκιέρα αερίου καυσίμου
  • Η σωστή λειτουργία του μειωτήρα
  • Οι αισθητήρες θερμοκρασίες και πίεσης
  • Ο χάρτης λειτουργίας του συστήματος

Στην δεύτερη περίπτωση, θα πρέπει να ελεγχθεί το σύστημα ανάφλεξης , δηλαδή:

• Μπουζί
  • Μπουζοκαλώδια (εάν υπάρχουν)
  • Πολλαπλασιαστές

Στην τελευταία περίπτωση, θα πρέπει να γίνει πρώτα ο έλεγχος συμπίεσης κυλίνδρων, μέσω του οποίου θα γνωστοποιήσουμε και την κατάσταση των βαλβίδων του κινητήρα.

Σε περίπτωση που το επιθυμείτε, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε απευθείας με έναν εξειδικευμένο εκπρόσωπό μας στο 210 2835840 (Κατάστημα Μεταμόρφωσης) ή στο 2109626633 (Κατάστημα Ελληνικού).
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ακριβή διεύθυνση και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας www.tsopelogiannisautogas.gr 

Τα παραπάνω αφορούν καθαρά θεωρητική προσέγγιση του προβλήματος και δεν έχουν σκοπό να υποδείξουν πιθανή κακοτεχνία εκ μέρους του εγκαταστάτη η ελάττωμα συστήματος εκ μέρους του προμηθευτή.

Παραμένουμε στην διάθεσή σας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

mapMetamorfosi

Μεταμόρφωση

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Λεωφ. Τατοϊου 89,
Τηλ: 210 2835840
Fax: 211 1838459

mapElliniko

Ελληνικό

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Έναντι Μετρό Ελληνικού