Q&A Forum

εμεινα με ενα τερας να ρουφαει 9 με 10 λιτρα βενζινα χαιδευοντας το γκαζι... Alpha Romeo 159 tbi 1750

Καλησπερα....δυστυχως δεν εκανα ερευνα αγορας πριν μπω στη διαδικασια να αγορασω αυτοκινητο και εμεινα με ενα τερας να ρουφαει 9 με 10 λιτρα βενζινα χαιδευοντας το γκαζι....ρωτωντας εγκαταστατες υγραεριου για το πια θα ηταν η καλυτερη επιλογη για το ιχ μου ολοι μου εδειναν την εξης απαντηση (δεν υπαρχει kit που να υποστηριζει τον συγκεκριμενο κινητηρα... το αμαξι ειναι Alpha Romeo 159 tbi 1750 ..... ψαχνοντας on line βρηκα το link http://prinsautogas.es/dlm-alfa-romeo-159-1750-tbi-inyeccion-directa/  γνωριζοντας οτι δουλευετε τα συστηματα PRINS σας παρακαλω δωστε μου μια λυση

Αγαπητέ κύριε Μακρή,

Για να ενημερωθείτε πλήρως σχετικά με το κατάλληλο σύστημα υγραεριοκίνησης για το όχημά σας και για την αντίστοιχη οικονομική προσφορά μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν εξειδικευμένο εκπρόσωπό μας στο κεντρικό κατάστημα της Μεταμόρφωσης ή στο υποκατάστημα Ελληνικού.

Περισσότερα στοιχεία σχετικά με την ακριβή διεύθυνση, τα τηλέφωνα επικοινωνίας και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων , μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας μας  www.tsopelogiannisautogas.gr

Παραμένουμε στην διάθεσή σας

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

mapMetamorfosi

Μεταμόρφωση

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Λεωφ. Τατοϊου 89,
Τηλ: 210 2835840
Fax: 211 1838459

mapElliniko

Ελληνικό

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Έναντι Μετρό Ελληνικού