Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί βασική παράμετρο τόσο της επιχειρηματικής δραστηριότητας, όσο και του μοντέλου διοίκησης του Ομίλου μας.
Στο πλαίσιο αυτό, η Autogas Tsopelogianni στέκεται όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό των ευαίσθητων ομάδων, προσφέροντας έμπρακτα στην κοινωνία μέσω της δραστηριότητάς της.
Πιο συγκεκριμένα, η Autogas Tsopelogianni προέβει στη δωρεάν εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης για οχήματα που ανήκουν και εξυπηρετούν μη κερδοσκοπικά ιδρύματα.
Εάν είστε ΜΚΟ και ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα, επικοινωνήστε με την εταιρεία, στο 210 9626633. Υπεύθυνη, κα Μ. Τσοπελογιάννη.
Ιδρύματα που έχουν λάβει μέρος
ΣΙΚΙΑΡΙΔΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ
Με το σύνθημα “Πάντα δίπλα σας για να κινείστε ξέγνοιαστα” έλαβε χώρα η δράση στήριξης της Autogas Tsopelogianni, προς τα παιδιά του Σικιαριδείου Ιδρύματος, το οποίο φροντίζει νέους 14-21 ετών με νοητική στέρηση.
Η εταιρεία, είχε την χαρά να μετατρέψει σε υγραεριοκίνητα -εντελώς δωρεάν- όλα τα σχολικά οχήματα του Ιδρύματος και να τα παραδώσει προ λίγων ημερών στη Διοίκησή του.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το κόστος μετακίνησης, αποτελεί για το Σικιαρίδειο Ίδρυμα ένα τεράστιο πάγιο έξοδο καθώς τα οχήματα αυτά διενεργούν καθημερινά όλες τις μεταφορές των παιδιών. Μετά την μετατροπή τους, από την Autogas Τsopelogianni, θα κινούνται πλέον με έως 50% οικονομία και θα είναι πιο φιλικά από ποτέ προς το περιβάλλον.
Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή εδώ
ΑΜΥΜΩΝΗ
Την Τετάρτη 17 Μαΐου, η Autogas Tsopelogianni είχε την χαρά να μετατρέψει εντελώς δωρεάν, το Van του Συλλόγου γονέων και φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες, Αμυμώνη.
Πλέον τα άτομα αυτά κινούνται πιο οικονομικά και πιο ξέγνοιαστα όπως υπογραμμίζει και στην ευχαριστήρια επιστολή της η πρόεδρος του Συλλόγου, κα Π. Μπέλλου: «Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, καθώς τα έσοδα της Αμυμώνης είναι πολύ περιορισμένα, η πρωτοβουλία αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να μειώσουμε σημαντικά τα έξοδά μας.»
Δείτε την ευχαριστήρια επιστολή εδώ
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
Την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, η Autogas Tsopelogianni εγκατέστησε, εντελώς δωρεάν, σύστημα υγραεριοκίνησης στο Van του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΝΟΗΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ «ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Προβατάς Κώστας, ανέφερε στην ευχαριστήρια επιστολή του: «Σας ευχαριστούμε για ό,τι κάνατε για το Οικοτροφείο μας! Και το ένα ευρώ που εξοικονομούμε είναι για μας μεγάλη υπόθεση»
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ
H Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο κινείται πλέον πιο οικονομικά και πιο ξέγνοιαστα με τη συμβολή της Autogas Tsopelogianni!
Προ ολίγων ημερών, η Autogas Tsopelogianni είχε την χαρά να μετατρέψει εντελώς δωρεάν, το όχημα της ΟΣΕΚΑ (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με αμαξίδιο.
Πλέον τα άτομα αυτά κινούνται με διπλάσια οικονομία και όπως υπογραμμίζει και στην ευχαριστήρια επιστολή του ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κος Καλούδης: "Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την άμεση ανταπόκριση και την προσφορά σας, ώστε να απαλλαγεί η ΟΣΕΚΑ από ένα μεγάλο έξοδο όπως τα καύσιμα κίνησης".