νεα

Νέο κατάστημα Autogas Tsopelogiannis στην Αγία Παρασκευή!

Η ΑUTOGAS TSOPELOGIANNIS ανοίγει το νέο της κατάστημα στην Αγία Παρασκευή

Οι κάτοικοι των Ανατολικών Προαστίων θα έχουν πλέον ένα νέο κατάστημα Autogas Tsopelogiannis στην περιοχή τους, καθώς η ηγέτιδα εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της με την υψηλή ποιότητα, την αξιοπιστία και την άρτια εξυπηρέτηση ξεκινά τη λειτουργία ενός ακόμα καταστήματος, συνεχίζοντας σταθερά το πλάνο ανάπτυξής της.

Ο Όμιλος εταιρειών Tsopelogiannis, με παράδοση στον κλάδο του αυτοκινήτου που μετρά από το 1985, λειτουργεί ήδη δύο πρότυπα κέντρα εγκαταστάσεων στην Μεταμόρφωση και το Ελληνικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο που έχει ιδρύσει τα τελευταία χρόνια δύο εξειδικευμένα σημεία after sales service (στις αντίστοιχες περιοχές) για να φροντίζει με την ίδια συνέπεια αυτοκίνητα που κινούνται με εναλλακτικά καύσιμα.

Ενάντια στο ρεύμα της εποχής, η Autogas Tsopelogiannis επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις, νέες θέσεις εργασίας και τις πλέον σύγχρονες υποδομές και υποδέχεται το κοινό με απόλυτο προσανατολισμό την σωστή εξυπηρέτηση του.

«Στα πλαίσια αυτά βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα» αναφέρει ο υπεύθυνος εξυπηρέτησης πελατών της Autogas Tsopelogiannis.

Το κατάστημα Ανατολικών Προαστίων με έδρα την Αγία Παρασκευή, που θα εξυπηρετεί τόσο ανάγκες νέων εγκαταστάσεων, όσο και after sales service, είναι έτοιμο να καλωσορίσει το κοινό την Δευτέρα 3 Ιουλίου!

Στοιχεία καταστήματος

Μεσογείων 409, Αγία Παρασκευή
ΤΚ 15343, Aττική
T/Φ: 210 6012839
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

mapMetamorfosi

Μεταμόρφωση

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Λεωφ. Τατοϊου 89,
Τηλ: 210 2835840
Fax: 211 1838459

mapElliniko

Ελληνικό

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Έναντι Μετρό Ελληνικού
Λεωφ. Βουλιαγμένης 70,
Τηλ/Fax: 210 9626633


mapAgia

Αγία Παρασκευή

Εγκαταστάσεις & After Sales Service

Πλησίον Πλ. Αγίας Παρασκευής
Λεωφ. Μεσογείων 409,
Τηλ/Fax: 210 6012839


Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων

Τμήμα Πωλήσεων κατάστημα Μεταμόρφωσης, Ελληνικού & Αγ. Παρασκευής
Δευτέρα-Παρασκευή: 8:00-17:00, Σάββατο: 9:00-14:00

Λογιστήριο
Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-16:30, Σάββατο: κλειστά

After Sales Service
Δευτέρα-Παρασκευή: 08:00-16:30, Σάββατο: κλειστά

Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής εδώ cards2018