Συμπεράσματα 2ου διαγωνισμού Υγραεριοκίνησης

Ο 2ος διαγωνισμός της ΑutogasΤσοπελογιάννης ολοκληρώθηκε και μέσα από αυτόν μάθαμε πολλά για εσάς και τις ανάγκες σας!

Κατ’αρχάς  μάθαμε πως οι περισσότεροι από εσάς ξοδεύετε για τις μετακινήσεις σας 100-200€, διανύοντας 100-200 klm την εβδομάδα. Τι θα λέγατε λοιπόν αν σας δίναμε την ευκαιρία να δυανύετε τα ίδια χιλιόμετερα με τα μισά χρήματα;

d01

d02

Τo πιο ενδιαφέρον όμως συμπέρασμα αυτού του διαγωνισμού είναι ότι ο σημαντικότερος παράγοντας κατά την επιλογή της εταιρείας υγραεριοκίνησης είναι η αξιοπιστία και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους!

Η Autogas Tsopelogiannis, με περισσότερους από 11.000 ευχαριστημένους οδηγούς στο ενεργητικό της, σας εγγυάται υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και την αδιαπραγμάτευτη αξιοπιστία που αναζητάτε σε τιμές που ξεκινούν από μόλις 13€ μηνιαίως!

d03

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.