Οι ΝΕΕΣ προσφορές μας
ισχύουν έως 3/5/2017

Επιλέξτε υγραεριοκίνηση για μέγιστο όφελος

Δείτε τις προσφορές μας Δείτε όλες τις εταιρίες μας

*Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής

Zanardi

Τα συστήματα υγραεριοκίνησης ZANARDI αποτελούν κατεξοχήν υπόδειγμα της ιδανικής σχέσης ποιότητας - τιμής.

Κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στη Βουλγαρία, εκτός από τις ηλεκτροβαλβίδες ψεκασμού αυτών που κατασκευάζονται στην Ιταλία.

Τιμή από 635€ σε 499€ (+ΦΠΑ)ή  7,94€/μήνα, 2 χρόνια εγγύηση συστήματος

Οι ανώτερο τιμές αναφαίνονται στα οικονομικότερα συστήματά της εκάστοτε εταιρείας και σε αυτοκίνητα 4κύλινδρα πολλαπλού ψεκασμού έως 140hp.

Η αναγραφόμενη δόση αποπληρωμής είναι ενδεικτική και αφορά σε πρόγραμμα με προκαταβολή 50% και 40 έντοκες μηνιαίες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών. Για περισσότερες λύσεις χρηματοδότησης και τρόπους αποπληρωμής, επισκεφθείτε το σύνδεσμο

aposyrsiBanner

Νεό Κατάστημα

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

Tsopelogiannis Contact

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.