Οι ΝΕΕΣ προσφορές μας
ισχύουν έως 23/6/2017

Επιλέξτε υγραεριοκίνηση για μέγιστο όφελος

Δείτε τις προσφορές μας Δείτε όλες τις εταιρίες μας

*Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής

Landirenzο

Η Ιταλική εταιρία Landirenzo με την πολυετή έρευνα στα προϊόντα αεριοκίνησης έχει καταφέρει να κατέχει περισσοτέρων του ενός διπλωμάτα ευρεσιτεχνίας.

Οι πολυάριθμες εφευρέσεις του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης απ' το 1948, τόσο στα μέρη του βενζινοκινητήρα όσο και στα ηλεκτρονικά, οδήγησαν σε σημαντική ανάπτυξη των τεχνολογιών  κίνησης των οχημάτων με υγραέριο.

Διαθέτει τις αυστηρότερες πιστοποιήσεις ποιότητας ISO 9001 & ISO/TS 16949 και πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για την εγκατάσταση συστημάτων υγραερίου στην Παγκόσμια αγορά.

Μερικές από τις  μεγαλύτερες συνεργασίες τις εταιρίας είναι η εργοστασιακή εγκατάσταση των συστημάτων της στις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες της ΤΟΥΟΤΑ, FIAT, Alfa Romeo και General Motors.

Ήδη στην Ελλάδα κυκλοφορούν τα εργοστασιακά υγραεριοκίνητα FIAT PANDA και PUNTO και αναμένονται τα YARIS και AYGO της ΤΟΥΟΤΑ.

Κατεβάστε σε μορφή pdf και δείτε το εταιρικό προφίλ της Landirenzo

Σειρές για κινητήρες πολλαπλού ψεκασμού

Τιμή 733€ (+ΦΠΑ) ή 11,23€/μήνα, 15 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητήρα Δείτε εδώ...

Οι ανωτέρω τιμές αναφέρονται στα οικονομικότερα συστήματά της εκάστοτε εταιρείας και σε αυτοκίνητα 4κύλινδρα πολλαπλού ψεκασμού έως 140hp.

 Η αναγραφόμενη δόση αποπληρωμής είναι ενδεικτική και αφορά σε πρόγραμμα με προκαταβολή 50% και 40 έντοκες μηνιαίες δόσεις μέσω πιστωτικών καρτών. Για περισσότερες λύσεις χρηματοδότησης και τρόπους αποπληρωμής, επισκεφθείτε το σύνδεσμο

Οι τιμές αναφέρονται σε 4κύλινδρα αυτοκίνητα πολλαπλού ψεκασμού έως 140hp. Τα συστήματα της Landirenzο είναι κατάλληλα και υποστηρίζουν αυτοκίνητα με σύστημα Start-Stop και αυτοκίνητα υβριδικής τεχνολογίας.

Σειρές για κινητήρες άμεσου ψεκασμού

Δείτε τη λίστα εφαρμογής σε συστήματα άμεσου ψεκασμού της Landirenzo

Διευκρίνιση
Στο αρμόδιο site του Υπουργείου Ανάπτυξης πατώντας την λέξη Landirenzo μπορείτε  να δείτε τις πιστοποιήσεις και την χώρα προέλευσης και κατασκευής των προϊόντων της.
Δείτε εδώ...

Προσοχή! Tα προϊόντα Landirenzo & Landi δεν ταυτίζονται
Διαβάστε περισσότερα εδώ!

new-static-banner-01

aftersalesRight

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

Tsopelogiannis Contact

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.