H προσφορά ισχύει αυστηρά μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2017
ισχύουν έως 20/1/2017

Επιλέξτε υγραεριοκίνηση για μέγιστο όφελος

Δείτε τις προσφορές μας Δείτε όλες τις εταιρίες μας

*Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Στην Autogas Tsopelogiannis έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε το πρόγραμμα χρηματοδότησης που ταιριάζει απόλυτα στις δικές σας ανάγκες!

Εσείς απλά επισκεφτείτε ένα από τα καταστήματα μας, πείτε μας τι σας εξυπηρετεί και εμείς θα σας προτείνουμε εκείνη τη λύση που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας κάνοντας την αποπληρωμή της εγκατάστασης σας… την πιο εύκολη υπόθεση!

1. Κατάθεση μετρητών σε Τραπεζικό Λογαριασμό.

2. Έκδοση Επιταγής (κατόπιν συνεννόησης).

3. Καταναλωτικό δάνειο μέσω τραπέζης.

Για ποσά των 150€+ΦΠΑ και άνω, δίδεται η δυνατότητα σταδιακής πληρωμής, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας, από 6 έως 72 δόσεις με ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης , 30€. Σημειώνεται ότι σε αυτή την περίπτωση, η χρηματοδότηση της εγκατάστασης θα γίνεται εξ ολοκλήρου μέσω δανείου που θα εκδίδεται στο όνομα του πελάτη από την συνεργαζόμενη με την εταιρία μας τράπεζα, με επιτόκιο, έξοδα και όρους που θα κάθε φορά θα ορίζει η δανειοδοτούσα τράπεζα. Η έκδοση ή μη καταναλωτικού δανείου εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της τελευταίας.

4. Άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα.

i. Πληρωμή σε έως 3 άτοκες δόσεις

ii. Πληρωμή σε έως 8 άτοκες δόσεις

iii. 50% προκαταβολή του ποσού μετρητοίς και εξόφληση σε έως 36 άτοκες δόσεις

5. Άτοκες δόσεις με «χρηματοδότηση Autogas Tsopelogiannis» χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας.

i. 50% προκαταβολή του ποσού μετρητοίς και εξόφληση σε 3 μηνιαίες άτοκες δόσεις με «χρηματοδότηση Autogas Tsopelogiannis», χωρίς διαμεσολάβηση τράπεζας.

 

Σημειώσεις:

- Οι περιπτώσεις 4ii & 4iii δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προσφορές, δώρα ή εκπτώσεις.
- Η περίπτωση 5i συμμετέχει μόνο στο δώρο του ΚΤΕΟ.
- Η χρηματοδότηση Autogas Tsopelogiannis υπόκειται σε συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

 

aposyrsiBanner

Νεό Κατάστημα

afterSales01 afterSales02

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

Tsopelogiannis Contact

epidotisiDepa2016Dec

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.