Οι ΝΕΕΣ προσφορές μας
ισχύουν έως 3/5/2017

Επιλέξτε υγραεριοκίνηση για μέγιστο όφελος

Δείτε τις προσφορές μας Δείτε όλες τις εταιρίες μας

*Δείτε αναλυτικά τους τρόπους πληρωμής

Συστήματα Υγραεριοκίνησης

Η εταιρεία AC SA αποτελεί για περισσότερα από 28 χρόνια τον πλέον σημαντικό κατασκευαστή συστημάτων LPG/CNG στην Πολωνία και έναν εκ των σημαντικοτέρων σε όλο τον κόσμο. Τα διεθνούς φήμης προϊόντα της με την επίσημη εμπορική ονομασία «STAG» έχουν κατακτήσει το παγκόσμιο καταναλωτικό κοινό και διατίθενται σε περισσότερερες από 40 χώρες (Γερμανία, Ρωσία, Ιαπωνία , Ουκρανία, κ.α.).

Η ROMANO AUTOGAS SRL αποτελεί μία από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες συστημάτων υγραεριοκίνησης στην Ιταλική αγορά ενώ η ανάπτυξή της είναι πλέον ραγδαία και στον υπόλοιπο κόσμο,  κατέχοντας σημαντικό μερίδιο του παγκόσμιου χάρτη αεριοκίνησης.

Η Ιταλική εταιρία Landirenzo με την πολυετή έρευνα στα προϊόντα αεριοκίνησης έχει καταφέρει να κατέχει περισσοτέρων του ενός διπλωμάτα ευρεσιτεχνίας.

Η Ιταλική ΒRC αποτελεί σήμερα μία από τις ηγέτιδες εταιρείες στον σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων αεριοκίνησης.

Με ευρεία δραστηριότητα σε περισσότερες από 70 χώρες ανά τον κόσμο και κύκλο εργασιών που αγγίζει τα 156 εκ. ετησίως, η εταιρεία κατέχει σήμερα το 23% της Ιταλικής Αγοράς.Την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της εμπιστεύονται έμπρακτα μερικές από τις πλέον δημοφιλείς βιομηχανίες του κλάδου, αφού η BRC διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίας με αυτοκινητοβιομηχανίες όπως τις Chevrolet, Citroen, Ford, Honda, , Nissan, Peugeot , Suzuki.

Η Oλλανδική Prins Autogassystemen BV, είναι ένας παγκόσμιος πρωτοπόρος στην ανάπτυξη συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων για περισσότερα από 20 χρόνια και θεωρείται από πολλούς η πλέον ποιοτική εταιρεία στον χώρο της υγραεριοκίνησης που οφείλει την άριστη φήμη της στην καινοτομία και την υψηλή απόδοση των προϊόντων της.

Από την έναρξή της το 1967 η Vialle, μια ολλανδική εταιρεία , έχει δημιουργήσει μια εξέχουσα παγκόσμια θέση με καινοτόμα και αξιόπιστα εξαρτήματα και συστήματα υγραερίου που διανέμονται σε όλο τον κόσμο.

Η AUTOGAS ITALIA, αποτελει μία εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή συστημάτων αυτοκίνησης LPG.

Η εταιρεία επενδύει στην ποιότητα των προϊόντων της, ακολουθώντας τους διεθνείς κανονισμούς R 110 & R 67-01  καθώς και πλέον πρόσφατες ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Τα συστήματα υγραεριοκίνησης ZANARDI αποτελούν κατεξοχήν υπόδειγμα της ιδανικής σχέσης ποιότητας - τιμής.

Προστασία LPG VALVE LUBE

Η προστασία των βαλβίδων βασίζεται σε ενεργά πρόσθετα που μειώνουν την φθορά και την τριβή των βαλβίδων και των εδρών τους στους κινητήρες LPG, προσφέροντας μόνιμη προστασία. Η ειδική σύνθεση των προϊόντων, καθαρίζει και λιπαίνει το άνω μέρος του θαλάμου καύσης σχηματίζοντας ένα προστατευτικό στρώμα ανάμεσα στις βαλβίδες και στις έδρες τους. Η ενεργή προστασία ενάντια σε φθορά και τριβή και η ιδανική «διασπορά» θερμότητας, εξασφαλίζουν βελτιωμένη ψύξη των βαλβίδων και των εδρών τους.

Η ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου STAG Diesel, είναι ένα εναλλακτικό σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου για κινητήρες Diesel, απο 2 έως 16 κυλίνδρους. Το όλο σύστημα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνικές λύσεις που επιτρέπουν την ανάμειξη του αερίου και του αέρα κατά την είσοδό τους στον θάλαμο καύσης. Η εγκατάσταση του συστήματος STAG Diesel δεν αποκλείει την οδήγηση μόνο με καύσιμο Diesel, δεδομένου του ότι δεν πραγματοποιείται καμία παρέμβαση στα εξαρτήματα του κινητήρα.

Σελίδα 1 από 2

aposyrsiBanner

Νεό Κατάστημα

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας

Tsopelogiannis Contact

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.