Προσοχή! Tα σήματα Landirenzo & Landi δεν ταυτίζονται

‹‹ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σήματα LANDIRENZO και LANDI είναι διαφορετικά.

Προς απάλειψη ανακριβειών της προηγούμενης καταχώρησης σχετικά με τα προϊόντα LANDI και LANDIRENZO, η νέα καταχώρηση έχει ως εξής.

Τα σήματα LANDIRENZO και LANDIείναι διαφορετικά και αφορούν σε προϊόντα παραγωγής της LANDIRENZO SPA.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

landiLogo landirenzoLogo

LANDI LSI ONE

LANDI LSI ONE
ηλεκτρονική μονάδα

evoNew

LANDIRENZO EVO
ηλεκτρονική μονάδα

LANDI LSI PRIME

LANDI LSI PRIME

Οι ηλεκτρονικές μονάδες των συστημάτων  LANDI είναι εξοπλισμένες με επεξεργαστή 16 bit

LANDIRENZO OMEGAS

LANDIRENZO OMEGAS 2.0

Οι ηλεκτρονικές μονάδες των συστημάτων LANDIRENZO, είναι εξοπλισμένες με επεξεργαστή 16 bit

LANDI BEK
Η μπεκιέρα Eco Evo που απεικονίζεται, διαθέτει αποσπώμενα ακροφύσια προσαρμοζόμενα στην  ανάγκη κάθε κινητήρα, με διατομή από 1,6 μέχρι 2,6
ecoEvoBek
Η μπεκιέρα Eco Evo, συμβατή με τον εγκέφαλο LANDIRENZO EVO  είναι διαστασιολογημένη για κάθε τύπο κινητήρα από 1,6 μέχρι 2,6
  LANDIRENZO BEK.png
Η μπεκιέρα OMEGAS συνεργάζεται με τον εγκέφαλο LANDIRENZO OMEGAS - 2.0.
Η LANDI  διαθέτει τα κιτ ανάλογα με την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου Η LANDIRENZO διαθέτει κιτ ανάλογα με την ιπποδύναμη του αυτοκινήτου, καθώς και  DEDICATE KIT, δηλαδή  κιτ προσαρμοσμένα στις εκάστοτε ιδιαιτερότητες  του κάθε αυτοκινήτου και του κάθε κινητήρα
Η LANDI  δεν διαθέτει  κιτ για κινητήρες άμεσου ψεκασμού Η LANDIRENZO διαθέτει εξειδικευμένα  κιτ για κινητήρες άμεσου ψεκασμού

Επίσημη ανακοίνωση της Polargas σχετικά με τα προϊόντα "Landi" και "Emmegas"

Ενημέρωση καταναλωτικού κοινού.

Αγαπητοί πελάτες,

Λόγω συχνών ερωτημάτων σας, θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι τα συστήματα υγραεριοκίνησης με την εμπορική ονομασία <<LANDI>> και «EΜMEGAS» και τα αντίστοιχα με την εμπορική ονομασία «EVO», «EVO12», «OMEGAS» , «OMEGAS 3.0», «OMEGAS DIRECT», είναι διαφορετικά προϊόντα. Η εταιρεία μας POLARGAS διαθέτει στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο της τα προϊόντα «EVO», «EVO12», «OMEGAS» «OMEGAS 3.0» «OMEGAS DIRECT» της εταιρίας LANDI RENZO spa την οποία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.