Μοναδικό σύστημα λίπανσης Flash Lube!

Η Autogas Tsopelogiannis, επενδύοντας σε στρατηγικές συνεργασίες υψηλών προδιαγραφών, αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της εταιρείας Flash Lube στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα.

Όλα τα προϊόντα της Flash Lube παράγονται στην Αυστραλία, σύμφωνα με τα πιο αυστηρά πρότυπα ποιότητας και αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες, με στόχο να προσφέρουν στους καταναλωτές εγγυημένη προστασία των βαλβίδων.

Η Flash Lube διαθέτει μία πλειάδα συστημάτων λίπανσης, προσφέροντας μέγιστες επιδόσεις σε όλων των ειδών τους κινητήρες, συμπεριλαμβανομένων και των diesel.

Bρείτε το προϊόν που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες, εδώ

Αποκτήστε τα προϊόντα της Flash Lube σε ένα κατάστημα Autogas Tsopelogiannis.

Δείτε τη λειτουργία των προϊόντων Flash Lube στο σχετικό βίντεο

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.