[ΝΕΟ] Η εγκατάσταση στην Autogas Tsopelogiannis, τώρα με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία πληρωμής!

1. Μετρητοίς

2. Άτοκες δόσεις ΝΕΟ!

i. Πληρωμή σε έως 3 άτοκες δόσεις
ii. Πληρωμή σε έως 8 άτοκες δόσεις
iii. 50% προκαταβολή του ποσού μετρητοίς και εξόφληση σε έως 36 άτοκες δόσεις

Οι περιπτώσεις (ii)& (iii) δεν μπορούν να συνδυαστούν με άλλες προσφορές, δώρα ή εκπτώσεις.

3. Έκδοση Επιταγής (κατόπιν συνεννόησης).

4. Δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα: Για ποσά των 500€+ΦΠΑ και άνω, δίδεται η δυνατότητα σταδιακής πληρωμής, χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας σε έως και 60 δόσεις με ελάχιστο ποσό μηνιαίας δόσης , 30€. Σημειώνεται ότι σε αυτή την περίπτωση, η χρηματοδότηση της εγκατάστασης θα γίνεται εξ ολοκλήρου μέσω καταναλωτικού δανείου που θα εκδίδεται στο όνομα του πελάτη από την συνεργαζόμενη με την εταιρία μας τράπεζα, με επιτόκιο, έξοδα και όρους που θα κάθε φορά θα ορίζει η δανειοδοτούσα τράπεζα. Η έκδοση ή μη καταναλωτικού δανείου εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της τελευταίας.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.