Εκπτωτικό πρόγραμμα εγκατάστασης φυσικού αερίου από την Autogas Tsopelogiannis, αποκλειστικά για εταιρείες

Στις δύσκολες στιγμές που περνά η μεσαία ελληνική επιχείρηση η Autogas Tsopelogiannis πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά υποστηρίζοντας την με μία μοναδική δράση που υλοποιεί!

Το κόστος μετακίνησης των εταιρικών στόλων αποτελεί ένα πολύ μεγάλο έξοδο για κάθε επιχείρηση. Για αυτό εμείς, στην Autogas Tsopelogiannis, δίνουμε τη ευκαιρία σε 40 ελληνικές εταιρείες να μειώσουν έως 68% τα έξοδα μετακίνησής τους, κάνοντας πιο εύκολη από ποτέ την μετατροπή των στόλων σε αεριοκίνητα.

Με τo μοναδικό Εκπτωτικό Πρόγραμμα Εγκατάστασης Φυσικού Αερίου, η Autogas Tsopelogiannis ενισχύει με 800 ευρώ την εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου- CNG, ενώ το αντίστοιχο κόστος για τις εταιρείες που θα συμμετέχουν ανέρχεται σε 400 ευρώ (λαμβάνοντας υπόψη ότι το συνολικό κόστος εγκατάστασης είναι 1200 ευρώ+φπα).

Η ενέργεια θα υλοποιηθεί αποκλειστικά για βενζινοκίνητα οχήματα, έως 3,5 τόνων και αφορά μόνο σε εταιρικούς στόλους.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό, θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με την Autogas Tsopelogiannis για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Με την πιστοποίηση της TUV

Η απόλυτη αξιοπιστία της Αutogas Tsopelogiannis, στην εγκατάσταση συστημάτων αεριοκίνησης, επισφραγίστηκε πρόσφατα με την επίσημη πιστοποίησή της από τον διεθνή οργανισμό της TUV AUSTRIA.

Mάθετε περισσότερα για την εν λόγω αξιολόγηση και τις προδιαγραφές ποιότητας της Autogas Tsopelogiannis, εδώ.

Τα πρώτα επιδοτούμενα αυτοκίνητα CNG από την Autogas Tsopelogiannis είναι γεγονός!

agiaParaskevi

aftersalesRight

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.