Ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων

H Tsopelogiannis Autogas, η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα της εγκατάστασης συστημάτων υγραεριοκίνησης, μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη της πορεία, προχωρά στην ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων της αναζητώντας:

1. Στρατηγικούς συνεργάτες - αποκλειστικούς αντιπροσώπους ανά περιοχή, οι οποίοι θα αναπτύξουν σε συνεργασία, νέα σημεία εξυπηρέτησης Tsopelogiannis Αutogas, με παράλληλη παροχή υπηρεσιών service για τα δημοφιλή συστήματα υγραεριοκίνησης STAG. www.ac.com.pl

2. Περιοχές: Πελοπόννησο, Στερεά Ελλάδα, Κεντική Ελλάδα, Κρήτη, Ρόδο και σε όλα τα μεγάλα νησιά.

3. Προϋποθέσεις:

 • κατοχή άδειας εγκαταστάτη
 • άριστη ποιότητα υπηρεσιών
 • μακρά εμπερία

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:
Κα Ντομένικα Δανιήλ
Υπεύθυνη Ανάπτυξης Δικτύου
Τ: 210 2835840
Ε: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

test drive static banneragiaParaskevi

test drive static banner

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.