Εξυπηρέτηση

Τα εξειδικευμένα κέντρα Service της Autogas Tsopelogiannis, δημιουργήθηκαν για να φροντίζουν αυτοκίνητα με συστήματα LPG&CNG κάθε τύπου ή μάρκας.

Εδώ θα βρείτε τις λύσεις και τη φροντίδα που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας για να παραμείνει σε τέλεια κατάσταση για πολλά χρονιά και χωρίς πολλά έξοδα.

Με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και μια εξαίρετη ομάδα 40 έμπειρων τεχνικών, τα μοναδικά στο είδος τους after sales service είναι εδώ για να φροντίζουν εσάς και το αυτοκίνητό σας!

Μπείτε στην ιστοσελίδα μας εδώ: www.tsopelogiannisaftersales.gr

Η Autogas Tsopelogiannis, με στόχο την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση του κοινού, δίνει τη δυνατότητα αποπληρωμής της μετατροπής του αυτοκινήτου σε έως και 48 δόσεις.

Η Autogas Tsopelogiannis, αναλαμβάνει για λογαριασμό σας -εφόσον το επιθυμείτε- τη διεκπεραίωση όλων των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών, ώστε το αυτοκίνητό σας να είναι πλήρως νόμιμο μετά την εγκατάσταση του συστήματος υγραερίου.

Παρά το γεγονός ότι η μετατροπή του οχήματός σας σε εμάς απαιτεί ένα σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία μας με στόχο τη πληρέστερη εξυπηρέτηση σας, σας παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο χρόνο διαρκέσει η παραμονή του οχήματος σας στην εταιρεία μας.

agiaParaskevi

aftersalesRight

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2015 JoomlaWorks Ltd.

new-static-banner-04test-drive-static-banner

Tsopelogiannis franchise

clubMoreBanner

Γνωρίστε μας καλύτερα

Νέα

Δείτε όλα τα νέα

tuv

Υπουγρείο Ανάπτυξης

 • 1
  Οικονομία

  Με την υγραεριοκίνηση θα εξοικονομούσατε περίπου 50% του κόστους μετακίνησής σας καθημερινά. Αυτό σημαίνει μηνιαίως τουλάχιστον 126€. Δηλαδή θα κερδίζατε το χρόνο 1513€!Και εκεί που όλοι μένουν στάσιμοι, εσείς θα κινείστε και μάλιστα κερδίζοντας!

 • 1
  Αυτονομία

  Θα ήσασταν πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι από ποτέ χάρη στο διπλό ρεζερβουάρ που με ένα κουμπί θα σας επέτρεπε να επιλέξετε ΕΣΕΙΣ τον τρόπο μετακίνησής σας ανά πάσα στιγμή. Βενζίνη ή υγραέριο, εσείς αποφασίζετε!

 • 1
  Οικολογία

  Θα συμβάλλατε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον παραδίδοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά σας! Αποδεδειγμένα η υγραεριοκίνηση έχει μειωμένες εκπομπές CO2, και πλήρη εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης.

 • 1
  Ασφάλεια

  Η υγραεριοκίνηση προσφέρει μέγιστη ασφάλεια σε εσάς και την οικογένειά σας, αφού επίσημες μελέτες αποδεικνύουν ότι σε οποιαδήποτε περίπτωση ατυχήματος, το σύστημα υγραερίου παραμένει ανέπαφο, χωρίς την παραμικρή πιθανότητα ανάλογου κινδύνου.

 • 1
  Αποδοτικότητα

  Με την υγραεριοκίνηση το αυτοκίνητό σας όχι μόνο διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά πολλές φορές εμφανίζει και ακόμη καλύτερες αποδόσεις λόγω της ποιότητας του καυσίμου και των περισσότερων οκτανίων.